NOVINKA: Český Bär Cargolift e-shop (CZ 01/2022)

V září 2019 byl náš nový Bär Cargolift e-shop spuštěn v němčině, angličtině a francouzštině, v roce 2020 v holandštině a španělštině, loni následovala italština a polština. Nyní bude následovat náš český e-shop! Kromě jazyka samozřejmě využijete i novinky, které vám představujeme níže.

» Na webový obchod Bär Cargolift

  • Snadná identifikace dílů Pomocí interaktivních náhledů (dostupných při vyhledávání podle sériového čísla) a 3D obrázků vybraných dílů máte jistotu, že najdete správný originální náhradní díl BÄR.
  • Možnosti vyhledávání Kromě vyhledávání dílů podle sériového čísla nebo interaktivního rozpadového zobrazení můžete nyní vyhledávat také podle celého textu, skupiny výrobků nebo čísla materiálu. 
  • Náhradní díly pro údržbu specifické pro sériové číslo Ve webovém obchodě Bär Cargolift se po zadání výrobního čísla a výběru intervalu údržby zobrazí všechny požadované náhradní díly.
  • Soubory ke stažení V internetovém obchodě najdete nejnovější verzi našeho diagnostického softwaru Bär CargoCheck a také softwarové a technické dokumenty (např. schémata zapojení) - obecné nebo specifické pro výrobní číslo.

Přístupové údaje do českého e-shopu obdržíte e-mailem na adresu: baer-praha(at)iol.cz

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu na nový e-shop Bär Cargolift.

Lifting Performance in connectivity @ IAA Transportation 2022 (VI 04/22)